Een portret bestellen gaat via enkele gemakkelijke stappen

1. U vult het formulier in bij "bestelformulier". Hier geeft u naast uw naam en adres aan welk soort portret u wenst te bestellen.

2. Wanneer ik uw aanvraag heb ontvangen stuur ik u binnen 24 uur een e-mail. Dit is voor u de bevestiging dat ik uw aanvraag heb gelezen. Daarnaast verzoek ik u dan per e-mail of per post de foto op te sturen waar het portret van gemaakt moet worden.

3. Wanneer ik uw foto ontvangen heb ga ik het portret maken. Het is afhankelijk van het aantal opdrachten die ik heb, maar u moet er rekening mee houden dat het gemiddeld twee weken kan duren voordat uw portret gereed is. Per e-mail wordt u geinformeerd over de vermoedelijk leveringstermijn en de totaalkosten.

4. Wanneer ik het portret af heb stuur ik u een e-mail met een foto van het portret. U kunt dan zelf beoordelen of het portret voldoet aan uw verwachtingen. Als u niet te vreden bent over het portret, dan kan ik in overleg met u de tekening aanpassen. Ook is het mogelijk dat u in het uiterste geval van de opdracht afziet. U bent mij in dat geval geen kosten verschuldigd. Ik werk volgens een 100% tevredenheids-garantie, u loopt dus geen enkel risico.

5. Als u tevreden bent over het portret, wordt u verzocht de factuur te betalen. Die factuur is met de foto van het portret naar u gemaild.

6. Wanneer ik de betaling ontvangen heb, wordt het portret naar u toegezonden. U kunt het portret, op afspraak, ook zelf afhalen in Zoetermeer op het adres dat op de factuur vermeld staat. Ik zal u aan het begin vragen wat uw voorkeur heeft.
Indien u er voor kiest het portret te laten versturen, dan wordt het portret tussen twee mdf-platen per pakketpost van TNT Post naar u toegezonden.